Om J.M. Hedegaard

Vi tilbyder kvalitetsprodukter til både private og professionelle

J.M. Hedegaard Import & Agentur ApS er en af Danmarks ældste og største importører og forhandlere af stuklister og facadelister.

Vi har gennem årene opbygget en stor ekspertise inden for interiør og boligprodukter. Vores produktportefølje udvikler sig løbende.

Vores omfattende sortiment rummer bl.a.:

Håndlavede radiatorskjulere

Ud over stuk og tilbehør har vi en bred palette af andre kvalitets interiørprodukter. Vi har gennem de seneste år haft et samarbejde med en lokal snedker, der producerer håndlavede radiatorskjulere på mål for os. Samarbejdet har givet os mulighed for at producere radiatorskjulere af høj håndværksmæssig kvalitet, der passer til det enkelte hjem og ønske.

Gennem et årti har vi samarbejdet med professionelle håndværkere og bygherrer om produkter til projektbyggerier og virksomheder. Vores store sortiment inden for stenvægge bruges bl.a. til filmset og i restauranter til skabe smukke naturtro stenfacader.

J.M. Hedegaard står i dag også for salg af Noma Pack og Noma Protect skumprofiler til kantbeskyttelse.

Se vores alle vores produkter her

Firmaets produkter inden for stuk og rosetter forhandles gennem landets førende farvehandlere og større byggemarkeder. Gennem vores mangeårige samarbejde, har vi skabt en fælles platform til at sikre, at kunderne får en god og solid rådgivning om produkterne samt produkter af en høj kvalitet.

Vores historie

J.M. Hedegaard blev grundlagt i 1984 af Grosserer Jens Madsen Hedegaard. Virksomheden drives i dag af sønnen Mikkel Hedegaard.

J.M. Hedegaard startede som agentvirksomhed inden for tekstiltapet og glasvæv. I slutningen af 1980’erne etablerede vi et samarbejde med belgiske NMC, som er leverandør af kvalitets stuklister, rosetter m.v. i materialer som polystyren og polyuhrethan. NMC produkter er kendt for sine gode kvalitet og bruges i både private hjem og projekt-byggerier.

Dette blev startskuddet på et bredt produktsortiment, der har udviklet sig i takt med tidens trends.