Reklamation og fortrydelsesret

Vi håber, du er tilfreds med dine produkter fra NMC. Fortryder du dit køb eller ønsker du at reklamere gælder nedenstående vilkår:

Reklamation

Ved køb af produkter hos nmc.dk gælder følgende: Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal ske til nmc.dk inden for rimlig tid efter at have opdaget manglen. Ellers mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes på forlangende angive, hvori manglen består. Du er som køber forpligtet til at undersøge produktet snarest mulig efter modtagelsen. Modtager du en åbenlys defekt eller transportskadet vare bedes du hurtigst mulig kontakte os på mail eller ringe. Ved en defekt vare forbeholder nmc.dk sig retten til at teste det pågældende produkt før der kan tages stilling til om der er tale om forkert håndtering (Voldsom behandling), eller fejlmontering som kan resultere i at den pågældende vare er blevet beskadiget. Hvis dette er tilfælde, kan nmc.dk ikke holdes ansvarlig og kan til hver en tid frasige sig at skulle erstatte det pågældende produkt med et nyt eller tilsvarende produkt.

Du kan reklamere over varer i 24 måneder efter købet i henhold til købelovens regler. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er dog et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Fortrydelsesret

Ønsker køber at fortryde sit køb, skal  det anmeldes til os skriftligt senest 14 dage efter modtagelsen af ordren. Varer returneres for købers egen regning og skal returneres senest 14 dage efter fortrydelsen er meddelt. Varer returneret pr. efterkrav eller sendt franko, nægtes modtaget. Varen skal sendes forsvarligt emballeret sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Ved tilbagebetaling returneres pengene til den betalingsmåde, der er anvendt ved købet.

Fortrydelsesretten gælder kun for salg til private og for køb foretaget direkte på nmc.dk.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@nmc.dk